У серпні додаткові виплати матимуть окремі категорії громадян України. Ці виплати надаються ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань, а також ветеранам російсько-української війни та членам сімей загиблих ветеранів. Ці одноразові доплати традиційно проводились у травні до Дня Перемоги, але цього року було перенесено на серпень у зв'язку із Днем незалежності України.

Цю інформацію оприлюднили на сайті новин «ТСН»

Точні суми доплат за серпень на даний момент невідомі, але вони будуть не нижчими від сум, виплачених у 2021 році. Наприклад, інваліди 1, 2 та 3 груп отримають 4421 гривню, 3906 гривень, та 3 391 гривню відповідно. Учасники бойових дій та постраждалі учасники Революції гідності отримають 1491 гривню, а особи, які мають особливі заслуги перед державою, отримають 4421 гривню. Члени сімей загиблих ветеранів отримають 966 гривень, а учасники війни – 612 гривень.

Повышение пенсии. Фото: скриншот Youtube-видео

Ці додаткові виплати спрямовані на підтримку та визнання тих, хто служив Україні та пожертвував собою за часів конфліктів та труднощів.

Популярні статті зараз

"Договорняки", які призводять до розкрадання державного та місцевих бюджетів

Українські енергокомпанії закуповують вугілля у путінського олігарха Кондрашова та його компанії Telf AG

Наркомагнат Олег Куцурук хоче розвивати "бізнес" в Україні: "Італієць" вступає у боротьбу

Коханка Зеленського та Коломойського: пропагандисти "розкрили" секрет успіху Тіни Кароль

Показати ще

Так, на превеликий жаль, немає можливості підвищити пенсії всім громадянам України. Навіть ці щорічні доплати до пенсійних виплат призначені не всім, а лише тим категоріям, про які писалося вище.