З 1 серпня Національний банк України ввів зміни до правил переказу грошей та поповнення рахунків через платіжні термінали (ПТКС) готівкою. Основна зміна – вимога авторизації для всіх операцій у терміналі, крім поповнення мобільного телефону з експрес-панелі та отримання посилань на завантаження мобільних додатків. Це означає, що користувачам необхідно буде надати авторизацію, перш ніж робити будь-які інші транзакції на терміналі.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «apostrophe»

Вимога авторизації буде застосовуватися до всіх операцій, включаючи поповнення карток та переказ грошей. Однак до серпня, як і раніше, можна буде переводити на картку до 5000 гривень без авторизації, але не більше 4 транзакцій на день через City24 або EasyPay.

Карта ПриватБанка, фото: скриншот You Tube
Карта ПриватБанка, фото: скриншот You Tube

Клієнти Monobank зможуть поповнювати свої карти без комісії в А-Банку та Універсал Банку, але для решти операцій буде потрібно авторизація.

Популярні статті зараз

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Показати ще

Зміни внесені відповідно до Закону України, і фінансові установи самі визначатимуть максимальну суму поповнення готівкою за карткою з верхньою межею 400 000 гривень. Якщо транзакція передбачає велику суму, користувачам необхідно буде надати документи, які б підтверджували легальне походження коштів.