Голова Спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко висловив упевненість, що тарифи на послуги водопостачання в Україні не підвищуватимуться до кінця року. Про це він розповів в інтерв'ю Громадському радіо.

Відповідну публікацію розмісти на порталі новин «hromadske»

Заява Попенка ґрунтується на останніх подіях, коли і президент, і прем'єр-міністр України висловили занепокоєння щодо термінів підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення. Враховуючи ці обговорення на високому рівні та думку про те, що підвищення тарифів на даний момент недоцільне, Попенко вважає, що питання підвищення тарифів на послуги водопостачання навряд чи буде порушено найближчим часом.

Тарифы на воду. Фото: скриншот YouTube-видео.

Внаслідок цих обставин, Попенко очікує, що тарифи на послуги водопостачання залишаться незмінними протягом року, що знизить навантаження на споживачів, які в іншому випадку могли б зіткнутися зі збільшенням витрат. Ця позиція відображає чутливість уряду до економічних проблем, з якими стикаються громадяни, та його прагнення уникати непотрібного фінансового тягаря, особливо у таких основних послугах, як водопостачання та водовідведення.

Популярні статті зараз

Системи оповіщення з Львівщини викликали сумніви громадськості

Моніторинг посилено: на Житомирщині перевіряють дотримання прав громадян на чисту та доступну воду

Інвесторів просто кинуть? Яка доля чекає на вкладників в елітні довгобуди "Саги Девелопмент" Андрія Вавриша

Свіжа схема розкрадання бюджетних коштів в Кременчуцькій міській раді

Показати ще