До 1 листопада 2023 року окремі фізичні особи в Україні мають можливість звернутися до органів Пенсійного фонду та отримати одноразову грошову виплату. Подробиці цієї ініціативи були розкриті на офіційній сторінці Пенсійного фонду Facebook.

Особи, які є колишніми військовослужбовцями, які ще не вийшли у відставку і мають статус учасників бойових дій, зможуть отримати ці грошові виплати напередодні Дня незалежності навіть після 24 серпня. Проте необхідно завершити процес подання заяви до 1 листопада, 2023.

В офіційному повідомленні йдеться, що одержувачі грошової виплати до Дня Незалежності України, зокрема ветерани війни, які не є пенсіонерами та не перебувають на військовій службі, та які набули відповідного статусу до 24 серпня поточного року включно, можуть подати заяви до органів Пенсійного фонду України та отримати виплату до 1 листопада поточного року.

Важливо, що кошти будуть автоматично переведені пенсіонерам, які мають право на ці виплати, що усуває необхідність подання індивідуальних заяв. Ці кошти будуть об'єднані із пенсійними виплатами, які отримують ці люди.

Популярні статті зараз

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Нові потяги до Європи: "Укрзалізниця" анонсувала несподіваний проект

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

"Божественная Катюша": заезда "Кухни" Кузнецова восхитила снимком с райского отдыха, Анна Кошмал оценила

Показати ще