Ціна моркви на українському ринку з початку тижня зросла в середньому на тридцять сім відсотків, досягнувши вищих цінових позначок. Таке збільшення цін на моркву можна пояснити значним зростанням попиту.

Відповідну публікацію оприлюднили на сайті «kievtime»

Багато ферм відреагували на цей попит, призупинивши продаж високоякісної моркви, натомість воліючи зберігати більшу частину врожаю в очікуванні ще більшого зростання цін. В результаті пропозиція моркви на ринку дещо знизилася.

«Зростання цін на моркву сприяє помітне підвищення попиту. У той же час, більшість господарств призупинили продажі моркви високої якості в очікуванні ще більшого зростання цін та заклали основний обсяг урожаю на зберігання. До реалізації вони пропонують лише надлишки, внаслідок чого пропозиція на ринку дещо скоротилася», – йдеться у повідомленні.

Морква: скрін з відео

Популярні статті зараз

Інвесторів просто кинуть? Яка доля чекає на вкладників в елітні довгобуди "Саги Девелопмент" Андрія Вавриша

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

"Почему не голая?": Анну Тринчер в латексе упрекнули в неуместном наряде на глазах у Павла Зиброва

Вот это гибкость: Тина Кароль показала необычную позу в постели, Дан Балан оценил бы

Показати ще

Учасники ринку припускають, що таке підвищення цін може бути тимчасовим. Так, подальше підвищення цін може спонукати фермерів випустити більше моркви зі сховищ, що призведе до збільшення постачання та потенційного зниження цін. Однак це лише припущення, так що потрібно бути готовими і до подальшого зростання цін.

Морква - популярний та універсальний овоч, відомий своєю поживною цінністю. Вони багаті на бета-каротин, який організм перетворює на вітамін А, підтримуючи різні аспекти здоров'я, включаючи зір, функцію імунної системи та здоров'я шкіри. Морква також містить антиоксиданти, необхідні мінерали, харчові волокна та вітаміни. Їх можна вживати в різних формах, наприклад, у сирому, приготовленому вигляді, в соках, салатах, супах та інших стравах, що робить їх універсальним доповненням до здорової дієти.

Нагадаємо, настане потужний дефіцит: українців готують до можливої ​​кризи

Раніше «Акценти» повідомляли, що величезну кількість ВПО грошей більше не побачать: Мінсоцполітики вже все вирішило

Як повідомляли «Акценти», все дуже серйозно: розвідка Британії оцінила, чи РФ зможе захопити Авдіївку