Щоб забезпечити достатню пенсію в Україні, майбутнім пенсіонерам дуже важливо враховувати кілька факторів, що впливають на розрахунок розміру їхньої пенсії. Досвід роботи відіграє значну роль у визначенні розміру пенсії. Проте чи всі періоди роботи враховуються однаково під час розрахунку пенсій.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «uaportal»

Пенсійні внески розраховуються за певною формулою і для повного обліку вашого трудового стажу необхідно мати мінімальну кількість сплачених внесків. Якщо цих внесків недостатньо, розмір вашої пенсії може бути зменшено. Ось деякі ситуації, які можуть вплинути на сплачені внески та страховий стаж, що потенційно може призвести до зменшення вашої майбутньої пенсії:

Вихід працювати не в перший день місяця.

Якщо ви приступили до роботи в середині місяця, період, який ви відпрацювали цього місяця, може не зараховуватися як повний місяць, що вплине на ваші внески.

Популярні статті зараз

Після Вишневого пішли за Краматорськом: як продовжують розкрадати кошти

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

"Обезьяна редкой породы": звезда Instagram Настя Покрищук в одних трусах испугала турков своим изуродованным лицом

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Показати ще

Пенсионеры. Фото: скриншот youtube-видео

Робота неповний робочий день.

Робота неповний робочий день може призвести до зменшення внесків, що виплачуються, оскільки ваш дохід і внески пропорційні відпрацьованим вами годинникам.

Звільнення з роботи не останній день місяця.

Якщо ваша робота закінчується до останнього дня місяця, внески за цей місяць можуть не враховуватись у повному обсязі при розрахунку вашої пенсії.

Щоб забезпечити гідну пенсію в майбутньому, важливо уважно стежити за своєчасними виплатами страхових внесків та забезпечувати точний облік вашого досвіду роботи, щоб максимізувати ваші внески та страховий період, що зрештою призведе до більшої пенсії.

Нагадаємо, платитимемо за комуналку ще більше: як "по тихій воді" зросли тарифи

Раніше «Акценти» повідомляли, настане потужне зростання цін: що подорожчає найбільше і чим запасатися

Як повідомляли «Акценти», Україну накриє аномалія у листопаді: синоптики ввели у ступор прогнозом погоди