У Дніпрі Ленінський районний суд відхилив позов ПриватБанку до клієнтки, яка витратила зі своєї картки 34,6 тис. грн і не повернула їх. Загальна сума боргу з відсотками склала 42,8 тис. грн. Про це повідомляється в матеріалах справи, опублікованих у реєстрі судових рішень.

Однією з причин відмови стало те, що при укладенні договору не було вказано розмір відсотків та умови кредитування. Клієнтка отримала кредитну картку у 2007 році, але у заяві не було зазначено відсоткову ставку та інші умови (щодо штрафів, пені тощо).

У ПриватБанку стверджували, що клієнтка під час підписання анкети-заяви підтвердила, що заява разом з "Умовами та правилами надання банківських послуг" та "Тарифами", які опубліковані на сайті www.privatbank.ua, становлять договір про надання банківських послуг, про що свідчить її підпис у заяві.

Клієнтка в своїх запереченнях аргументувала, що підписала Анкету-Заяву про приєднання до Умов та Правил надання банківських послуг у Приватбанку від 21.06.2007 з лімітом у сумі 2500,00 грн, але розмір відсотків за користування коштами не був встановлений.

Банк, вимагаючи погашення кредиту, просив стягнути не тільки основну суму кредиту, але й відсотки за користування ним.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Обезьяна редкой породы": звезда Instagram Настя Покрищук в одних трусах испугала турков своим изуродованным лицом

Показати ще