В Україні жінки-підприємці-початківці тепер мають можливість отримати цінні знання та фінансову підтримку для своїх ділових починань через програму «Старт».

Ця ініціатива, організована Міністерством цифрової трансформації, пропонує жінкам, які займаються бізнесом, приєднатися до безкоштовної освітньої та грантової програми, яка має на меті створення міцної основи для підприємництва.

Програма «Старт» призначена як для підприємців, так і для тих, хто перебуває на ранніх стадіях планування свого бізнесу. Він також вітає жінок, які були змушені змінити місце проживання через продовження війни в регіоні. Учасники програми отримають вигоду від поєднання онлайн- та офлайн-навчання, що охоплює різні галузі, такі як маркетинг, продаж, фінансове планування, цифрова трансформація, а також стратегії обслуговування та ціноутворення.

Крім того, учасники отримають рекомендації від провідних психологів та наставницьку підтримку від досвідчених експертів у галузі підприємництва.

По завершенні програми 200 учасників отримають по 3000 доларів кожен на підтримку розвитку свого бізнесу. Крім того, два найбільш видатні проекти, за рішенням журі, отримають додатково по 5000 доларів США кожен для подальшого розвитку та розширення своїх бізнес-ідей.

Популярні статті зараз

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще

Крайній термін подання заявок на участь - 30 листопада о 23:59. Зацікавлені особи можуть подати свої заявки за наданим посиланням.

Нагадаємо, влада хоче мобілізувати ще одну категорію і скасувати вікові обмеження: це вже занадто

Раніше «Акценти» повідомляли, усім приготуватися: розпочався Різдвяний піст

Як повідомляли «Акценти», пенсіонери будуть дуже задоволеними: вже за кілька тижнів