ПриватБанк зачарував новою благодійною ініціативою, анонсуючи погашення кредитів для обраних українців. Цю радісну звістку повідомили на офіційній сторінці банку у Facebook.

Банк систематично дарує своїм клієнтам радість за допомогою свіжих акцій та бонусних програм. Власники карт ПриватБанку звикли до особливих переваг. Цього разу декільком щасливцям випаде шанс позбутися кредитного навантаження.

ПриватБанк оголосив про намір погасити кредити декількох клієнтів, які виконають прості умови. Загалом, планується надати цю можливість 10 особам.

«Купуйте телевізор, користуючись карткою Visa у Центрах техніки «ЕтоТе» мережі «Епіцентр», використовуючи послугу «Оплата частинами» від ПриватБанку, та отримайте шанс стати одним із 10 переможців, які зможуть погасити залишкову суму за кредитом», — йдеться у повідомленні.

Банк підкреслив, що українці мають шанс скористатися цією акцією до 6 січня 2024 року, після чого вона закінчиться.

Популярні статті зараз

Зловмисники спаплюжили катер інспекторів Держекоінспекції: згоріли двигун та обладнання

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Будівельна мафія розквітла у столиці: хто стоїть за мільярдними схемами

Показати ще

ПриватБанк у партнерстві з британською компанією JCB запровадив нову спільну ініціативу, метою якої є підтримка агропромислового сектору. Ця програма спрямована на надання українським фермерам можливостей отримувати переваги при купівлі сільськогосподарської техніки.

Про це повідомляє пресслужба ПриватБанку, розповідаючи про запуск спільної програми JCB FINANCE. Ця ініціатива відкриває фермерам широкі можливості придбати надійну техніку від відомого бренду на вигідних фінансових умовах, які надає саме ПриватБанк.