У місті Львові було представлено нову ініціативу фінансової допомоги, спрямовану на надання підтримки конкретним особам, які постраждали від війни, що триває.

Цю публікацію оприлюднили на порталі «novyny.live»

Програма орієнтована на дітей загиблих військовослужбовців та військовослужбовців, які отримали інвалідність 1 групи внаслідок подій, пов'язаних із війною.

Щоб претендувати на матеріальну допомогу у розмірі 50 000 гривень, фізичні особи мають бути зареєстрованими мешканцями Львівської територіальної громади.

Ця допомога призначена для освітніх та реабілітаційних цілей та розрахована на щорічну виплату доти, доки одержувач не досягне повноліття. Право на отримання допомоги мають військовослужбовці, зареєстровані у Львівській територіальній громаді, а також вимушені переселенці, які були призвані до військової служби місцевими територіальними громадськими центрами.

Популярні статті зараз

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

На українців чекають жорсткі зміни: можуть скасувати з 1 липня

Пенсіонери будуть задоволені? Кабмін ухвалив доленосне рішення про пенсійні посвідчення

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Показати ще

Виплати українцям: скрін з відео

Щоб скористатися цією допомогою, громадянам необхідно подати офіційну заявку до Львівського центру надання послуг комбатантам. Форма заявки та повний список необхідних документів доступні на офіційному сайті.

Фізична адреса центру – м. Львів, вулиця Пекарської, 41, режим роботи – з 8:00 до 17:00. з понеділка по четвер та з 8:00 до 14:00. по п'ятницям. Додаткові запитання можна поставити за номером 0679628325.

Важливо зазначити, що ті, хто з поважних причин не зможе отримати цього року документи, що підтверджують їх статус сім'ї загиблого військовослужбовця, будуть розглядатися для виплат наступного року, що охоплює період із 2023 по 2024 рік.

Ця ініціатива спрямована на надання значної допомоги та підтримки особам, які безпосередньо торкнулися наслідків війни в Україні.

Нагадаємо, українці отримуватимуть подвійні виплати: хто може оформити

Раніше «Акценти» повідомляли, "я тягну до рота..." Оля Полякова вразила відвертим зізнанням після того, як кинула алкоголь

Як повідомляли «Акценти», мобілізацію в Україні кардинально змінять: що задумали у Верховній Раді