Мінімальна пенсія в Україні зараз заморожена, що вплине на пенсіонерів по всій країні. Ось ключові моменти, які потрібно зрозуміти:

Заморожування пенсійних коригувань.

Розмір мінімальної пенсії в Україні раніше переглядався раз на два роки, 1 липня та 1 грудня. Ці перегляди ґрунтувалися на зміні мінімального прожиткового мінімуму.

Вплив на пенсіонерів.

Заморожування означає, що в найближчому майбутньому не буде підвищення мінімальної пенсії як для тих, хто має повний трудовий стаж, так і для тих, хто його не має.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

Показати ще

Поточні мінімальні рівні пенсії.

Пенсіонери з повним трудовим стажем наразі отримують мінімальну пенсію у розмірі 2760 гривень.

Особи, які не нагромадили необхідний стаж роботи до досягнення 65-річного віку, мають право на мінімальну пенсію у розмірі 2093 гривень.

Тривалість заморожування.

Очікується, що заморожування зберігатиметься до кінця поточного року і, ймовірно, наступного року, оскільки не буде жодних коригувань, що ґрунтуються на змінах мінімального прожиткового мінімуму.

Скрин публікації в Telegram

Це заморожування може мати наслідки фінансового благополуччя пенсіонерів, оскільки у період вони побачать збільшення мінімальних розмірів пенсій.

Важливо відзначити, що українці не змогли стримати своїх емоцій і вирушили до розміру з коментарями: «Ганьба владі, коштів плачуть що немає, пенсії мізерні. Щоб вони с*ки жили на 2300 все життя, просто слів немає. Зато ялинки поставити 500 мілліонів, кошти є. Нетам воюють наші хлопці, терпець урветься», «Нехай їх порозриває», «Щоб наші депутати на таку песію жили .собі не забувають піднімать зарплату.і не заморожуть.стид і сором,одні виживають,а другі гужують на мольдівах відпочивають», «За то собі добавляють і ще премії за шо тільки дармоїди гнити їх всіх кчерту 30 р мучать Україну закони під себе нема слів одні матюки».

Коментарі українців

Коментарі українців

Нагадаємо, потужний удар по кишені: ціни на головну продукцію злетять до небес

Раніше «Акценти» повідомляли, дуже погано, якщо не обміняли ці гроші: багато гривень перетворилися на марні "фантики"

Як повідомляли «Акценти», Ксенія Мішина закрутила роман із популярним телеведучим? "Класно з дядьком"