Колишній керівник нині закритого ресторану "Велюр", який раніше належав Миколі Тищенку, минулого літа придбав розкішний особняк з басейном у Козині, земельну ділянку під ним, квартиру у будівлі столиці, де колись знаходився "Велюр", а також елітний мінівен Mercerdes-Benz. Цей мінівен активно використовується народним депутатом Тищенком, як повідомляється у сюжеті Вадима Коршенка на Bihus.Info.

Сергій Вакальчук, який раніше очолював ТОВ "ВКФ "Римід" (юридична особа ресторану "Велюр" і якого колись співвласником був Микола Тищенко), 17 червня 2022 року став власником 322-метрового будинку у Козині та двох ділянок на березі озера. У будинку є чотири спальні, домашній кінотеатр, спортзал, відкритий басейн, баня, дитячий майданчик, гараж на дві машини тощо, з оціночною вартістю від $888 тис. до $1,8 млн.

Того ж дня Вакальчук також придбав квартиру площею майже 100 м² у будівлі, де раніше був "Велюр", з оціночною вартістю від $270 до $290 тис.

У кінці серпня 2022 року Вакальчук став власником преміального мінівену Mercerdes-Benz V250 2016 року випуску, оцінюваного в понад $50 тисяч.

Цей мінівен був помічений у публікаціях Миколи Тищенка та його дружини у соцмережах з 1 жовтня 2022 року. Тищенко використовував його для поїздок у звільнені райони Харківської та Херсонської областей, візитів до колл-центрів у Києві та інспекції пішохідних переходів в Ужгороді.

Популярні статті зараз

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

Показати ще

За даними журналістів, у Вакальчука не було офіційних доходів, достатніх для таких покупок. Він користувався Opel Vectra 2008 року випуску, а на його дружину був оформлений Opel Corsa 2017 року випуску. Перед повномасштабним вторгненням Вакальчук, ймовірно, проживав під Києвом у квартирі одного з ЖК у Чайках.

Журналістам не вдалося знайти Вакальчука за жодною відомою адресою, включно з нещодавно придбаним особняком. Він не відповідає на дзвінки та повідомлення, не з'являється на важливих судових засіданнях. Як зазначається в сюжеті, його місцеперебування невідоме.