Як відомо, що з початку повномасштабної війни багато українських знаменитостей висловили підтримку Україні. Однак є люди, такі як онука Софії Ротару Соня Євдокименко, які, схоже, дистанціювалися від війни.

Повідомляється, що Соня Євдокименко живе в Америці, здавалося б, багатим життям: насолоджується ресторанною їжею, відвідує елітні виставки та подорожує романтичними куточками Європи. Незважаючи на зв'язки, як з Україною, так і зі США, її пости в соціальних мережах не згадують про війну в Україні і не закликають до допомоги її співвітчизників.

У США Соня працює моделлю, її фотографії часто з'являються на обкладинках популярних журналів. Нещодавно вона відповіла на запитання своїх підписників про те, чи варто людині міняти свою зовнішність, виходячи з переваг партнера. Соня зазначила, що смаки у всіх різні, але якщо вас по-справжньому люблять, партнер не матиме занепокоєння з приводу вашої зовнішності.

Ця відповідь була описана як дещо цинічна, особливо з боку моделі, яка інвестує в гарний одяг, дорогу косметику та регулярно відвідує косметолога.

Нагадаємо, актора Остапа Ступку хочуть реально посадити до в'язниці: скільки йому "світить" і за що

Популярні статті зараз

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Будівельна мафія розквітла у столиці: хто стоїть за мільярдними схемами

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Показати ще

Раніше «Акценти» повідомляли, "хр*нь": Оля Полякова побила росіянина

Як повідомляли «Акценти», дуже потужна грошова допомога: виплатять по 50 тисяч гривень