Українська співачка Надя Дорофєєва вперше відвідала Донецьку область під час повномасштабного вторгнення та повідомила у Instagram, що привезла другу партію дронів для Збройних сил.

Першу партію співака команда відправила на фронт місяцем раніше. Дорофєєва розповіла, що всього здано 91 FPV дрон, а для цього зібрано 2 мільйони.

"Загалом вже передали 91 FPV-дрони, на які ми з вами зібрали разом 2 мільйони. Така кількість закриває потреби всього на тиждень, що означає, що ми маємо й надалі бути корисними та активно донатити”, - зазначила Надя.

Надя Дорофеева. Фото: скриншот Youtube-видео

Вона наголосила на постійній потребі у підтримці та закликала своїх послідовників продовжувати робити свій внесок у допомогу правозахисникам. Дорофєєва висловила гордість за українських захисників і закликала всіх бути максимально корисними у цей непростий час.

Популярні статті зараз

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Пенсіонери будуть задоволені? Кабмін ухвалив доленосне рішення про пенсійні посвідчення

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Высоко подняла юбочку и засветила полосочку на колготах: бесстыжая Maruv без белья показала стиль крольчихи

Показати ще

"Побувавши на Донеччині, я розумію, що ці емоції має випробувати кожен громадянський. По-перше, поспілкувавшись із нашими захисниками та захисницями, відчуваєш неймовірну гордість та спокій. По-друге, нереальне бажання бути корисним, бо кожен свідомий українець має розуміти: якщо ти не там, то допомагай чим можеш”, - наголосила зірка.

Нагадаємо, "великі сідниці": Оля Полякова в супер відкритому бікіні потрусила "здобою" та засвітила "рогалик"

Раніше «Акценти» повідомляли, дружина нардепа Ганна Саліванчук у зухвалому боді виставила свою "духовку": груди теж мало не випали

Як повідомляли «Акценти», Віталій Козловський розповів, що насправді відбувається на передовій: "Змінює свідомість назавжди"