Дружина Григорія Решетника Христина - багатозадачна особистість, що успішно поєднує ролі матері, дружини, агента та блогера. Незважаючи на щільний графік, вона бере активну участь у різних телепередачах і супроводжує чоловіка на корпоративні заходи. Їх, здавалося б, ідеальний шлюб, продемонстрований у соціальних мережах, викликає питання його справжності.

Ольга Цибульська, співачка та знайома пари, нещодавно поділилася інформацією про відносини Григорія та Христини. За словами Цибульської, динаміка пари навіть краща, ніж те, що вони представляють публіці.

Фото Оли Цибульской

Вона розповіла показовий випадок, коли Григорій вирішив не брати участь у стрибку до басейну під час весільної фотосесії. Цибульська інтерпретувала це рішення як продуманий жест, спрямований на те, щоб позбавити Христину будь-якого потенційного дискомфорту під час перегляду відео, підкресливши глибоку увагу Григорія до почуттів дружини.

«ВЕСІЛЛЯ БУЛО ДУЖЕ КРУТО. І ФОТОГРАФ КАЖЕ: "ДАВАЙТЕ ДЛЯ КЛАСНОГО КАДРУ ВИ ПОНЧИТЕ В БАСЕЙН З ВЕДУЧОЮ". І ГРОШІ КАЖЕ: "НІ, Я НЕ БУДУ ховати". І Я РОЗУМІЮ, ЩО ВІН ЦЕ ЗРОБИВ, ЧОМУ РОЗУМІЄ – ЦЕ НІЧОГО НЕ ЗНАЧИТЬ, НІЧОГО НЕ БУДЕ ВІД ТОГО, ЩО МИ ПОНЧЕМО В БАСЕЙН, МИ ПОРЖЕМО, ЦЕ БУДЕ, ЦЕ БУДЕ, ЦЕ БУДЕ, ЦЕ БУДЕ, ЦЕ БУДЕ, ЦЕ БУДЕ НЕПРИЯТНО, -ЗНАЛИСЯ Співачка в інтерв'ю. – І ВІН НАСТІЛЬКИ ЇЇ ЛЮБИТЬ, ЩО НЕ ХОЧЕ ПРОСТО ПРОВОКУВАТИ», - розповіла вона.

Популярні статті зараз

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще

Це відкриття припускає, що Григорій Решетник робить все можливе, щоб віддати пріоритет душевному спокою Христини, що вказує на сильний та дбайливий зв'язок між ними. Незважаючи на бездоганний імідж, представлений у соціальних мережах, аккаунт Цибульської додає до їхніх стосунків частку автентичності, підкреслюючи щиру любов і увагу, яку Григорій відчуває до своєї дружини.

Нагадаємо, Оля Полякова в зухвалих трусах похвалилася "оновленим" тілом: як зараз виглядає зірка

Раніше «Акценти» повідомляли, онука Софії Ротару пішла стопами зрадниці Ані Лорак? "Забила" на Україну та шикує

Як повідомляли «Акценти», "щоб він…" Даша Квіткова відреагувала на новий роман свого колишнього чоловіка Микити Добриніна