Не за горами в Україні настане справжнє похолодання. За прогнозами фахівців, у деяких регіонах країни температура може опуститися до значних мінусів, досягаючи відміток до -15℃.

Експертка з Укргідрометцентру Наталія Птуха надала детальну інформацію про майбутні погодні умови. Згідно з її словами, вже наступного тижня в Україні слід очікувати зниження температури. Цікаво, що похолодання торкнеться навіть Півдня країни, де наразі панують відносно теплі погодні умови.

"5 грудня похолодання прийде на Захід України, а вже 6 грудня воно охопить Чернігівську та Сумську області. На Північному Сході країни місцями температура може знизитися до -15 градусів, особливо в ясну погоду", - підкреслила Птуха.

Наталія Птуха також зазначила, що 6 грудня в північних та більшості західних областей України нічна температура може опуститися до -5...-11℃. Виходячи з цього, українцям варто готуватися до значного зниження температури та відповідного зміцнення свого гардеробу. Незважаючи на наближення холодів, кожен може знайти способи зігрітися та насолоджуватися зимовою порою року в комфорті та затишку.