Мобільний оператор попередив, що вже з 1 травня буде оновлено деякі умови обслуговування клієнтів. Деталі доступні на сайті Київстар.

Вказується, що йдеться про клієнтів старшого віку, які користуються тарифами «Дзвінки для батьків», які були запущені у 2020-2021 роках.

Вони отримають у пакеті послуг ще 100 хвилин на інші мережі та за кордон. Мобільний оператор зазначив, що таких клієнтів у компанії лише 1%.

Але такі громадяни активно користуються дзвінками. Тому їм буде корисно отримати додаткові хвилини на спілкування з близькими. Адже раніше за такі дзвінки потрібно було окремо платити, крім тарифного плану.

"Киевстар" и тарифы. Фото: скриншот YouTube-видео.

Популярні статті зараз

Інвесторів просто кинуть? Яка доля чекає на вкладників в елітні довгобуди "Саги Девелопмент" Андрія Вавриша

Микола Томенко повідомив, що гетьман і меценат Іван Мазепа повертається до Києво-Печерської лаври

5 хвилин від Монако: де насолоджується життям Сергій Бубка, чия родина отримала підряди від "ДНР"

Хірургічна аномалія: у "королеви ботоксу" з неймовірно великими "активами" луснули груди

Показати ще

Абоненти, які користуються тарифом Київстар Сім'я 2018 теж отримають оновлену версію пакету послуг, в якому стане більше, ніж раніше.

Зокрема, вони отримуватимуть 6000 Мб, 60 хвилин на дзвінки інших операторів та безлім у мережі, 60 SMS. Причому, все це коштуватиме 100 грн на місяць.

Як мінімум за 7 днів до набрання змін такі абоненти повинні отримати повідомлення за допомогою SMS з деталями нових умов та актуальною вартістю пакетів послуг.

Також можна зайти в додаток Мій Київстар або ж зателефонувати за номером 477*9, щоб отримати більше деталей про зміни та нове обслуговування.

Киевстар закрывает тарифы
Киевстар закрывает тарифы

Варто зазначити, що Київстар взявся за оновлення тарифних планів та пояснює це тим, що у воєнний час мобільний зв'язок відіграє важливу роль.

А компанія для своїх клієнтів бажає надавати більше можливостей спілкування з близькими. До того ж, телеком оператор повинен збільшувати інвестиції в розширення та відновлення мережі.

Компанія відповідально ставиться до своєї місії забезпечити зв'язком людей та надати їм доступ до достовірної та важливої ​​інформації онлайн.