ПриватБанк ввів денні ліміти на зняття готівки, щоб запобігти надмірному зняттю коштів з рахунків. Наприклад, клієнтам в Україні заборонено знімати понад 100 000 гривень на день, а клієнтам за кордоном – 50 000 гривень на день (еквівалентне значення). Цей захід було вжито й іншими банками контролю руху коштів.

Про це пише «today»

Однак деякі клієнти знайшли спосіб обійти ці обмеження, переказуючи гроші з одного рахунку на інший та знімаючи частину готівки з другого рахунку. Таким чином, вони можуть обійти денні ліміти на зняття коштів та отримати доступ до повної необхідної суми.

Важливо, що обмеження зняття готівки є лише одним аспектом потенційних перешкод, із якими можуть зіткнутися клієнти під час використання банківських послуг. Системи фінансового моніторингу активно виявляють підозрілі транзакції та можуть блокувати певні операції чи зняття коштів, якщо підозрюють ухилення від сплати податків чи шахрайські дії.

ПриватБанк. Фото: скриншот YouTube.

Популярні статті зараз

Системи оповіщення з Львівщини викликали сумніви громадськості

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Дівчина хотіла вразити хлопця на першому побаченні і прийшла гола: він навіть не помітив

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Показати ще

Деякі з дій, які можуть викликати підозру в системі фінансового моніторингу, включають великі грошові вклади на рахунки, операції з нетиповими сумами або перевищують 400 000 гривень, участь в угодах публічних осіб, операції новозареєстрованих підприємств і підприємців, а також дроблення великих сум на дрібніші операції.

Крім того, починаючи з 1 серпня, для внесення готівки на рахунки банку потрібно буде реєструвати номер мобільного телефону особи, яка вносить депозит, що унеможливлює таємне поповнення готівкою. Цей захід спрямований на підвищення прозорості та запобігання потенційному неправомірному використанню операцій з готівкою.