Український співак Кирило Тимошенко, який зараз за кордоном, викликав суперечки заявою про польську мову. У своєму посту в Instagram він висловив невдоволення польською мовою і запропонував полякам натомість вивчити російську. Тимошенко, відома своїми виступами з гуртом "Вульгарна Моллі", пізніше уточнила, що це був жарт.

У своєму посту в Instagram Тимошенко заявив: «Знаєте, що мене дратує в Польщі? Мене дратує польська мова. Я не розумію, нащо говорити цією йо**ною мовою, коли є російська мова. Я не розумію…Чуваки, просто вивчіть, бл*дь, російську і говоріть нормальною мовою. Є ж Російська імперія. Просто вступіть у неї, бл*дь, як раніше. І говоріть нормальною мовою, довб***би».

Кирило Тимошенко: скрін із мережі

Зіткнувшись із негативною реакцією, Тимошенко пояснив, що це було задумано як жарт та пародія на імперського російського персонажа. Він наголосив, що є українцем, і вибачився за заподіяну образу, заявивши: «Мені здавалося, що цей прикол зчитується. Очевидно, що це товстелезний рофл. Це ліричний герой. Це пародія на імперського росіянина. Я просто стібався. Напевно, гумор не для всіх. Гумор некоректний у цій ситуації. Яка Російська імперія? Я українець, ви знаєте мою позицію. Очевидно, що це був жарт. Перепрошую за гостренький гумор».

Нагадаємо, ціни на популярні крупи збожеволіли: тепер доведеться зробити вибір

Популярні статті зараз

Рейдер Дмитро Зеленьков допік всіх ренійців: люди готуються протистояти

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Будівельна мафія розквітла у столиці: хто стоїть за мільярдними схемами

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Показати ще

Раніше «Акценти» повідомляли, "хр*нь": Оля Полякова побила росіянина

Як повідомляли «Акценти», дуже потужна грошова допомога: виплатять по 50 тисяч гривень