Останній Audi TT, відзначений як 662 762 екземпляр, зійшов з конвеєра, ознаменувавши закінчення виробництва культового спортивного автомобіля. Останній TT, спортивне купе TTS, оснащене 2,0-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом потужністю 310 кінських сил та повним приводом Quattro, збиралося на заводі бренду Ingolstadt у Дьйорі, Угорщина.

Audi TT дебютував на автосалоні у Франкфурті у 1995 році, а виробництво почалося з купе у 1998 році, а наступного року пішов родстер. За майже 26 років Audi виробила загалом 662 762 одиниці TT. Незважаючи на популярність позашляховиків, ТТ залишався спортивним автомобілем.

Audi TT: скрін з Instagram

Хоча виробництво ТТ закінчилося, Audi не відкинула можливості повернення моделі у вигляді електромобіля в майбутньому. Бренд також розглядав версію TT для позашляховика, представлену у вигляді концепту у 2014 році.

Як прощальний жест Audi випустила кілька фінальних версій TT для різних ринків, у тому числі TT Roadster Final Edition в Північній Америці з історичним зеленим відтінком, м'яким сірим дахом і обмеженою серією в 50 екземплярів.

Популярні статті зараз

Зловмисники спаплюжили катер інспекторів Держекоінспекції: згоріли двигун та обладнання

Рейдер Дмитро Зеленьков допік всіх ренійців: люди готуються протистояти

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Показати ще

Нагадаємо, це загробить ваш автомобіль: розвінчані міфи, які не економлять паливо

Раніше «Акценти» повідомляли, актора Остапа Ступку хочуть реально посадити до в'язниці: скільки йому "світить" і за що

Як повідомляли «Акценти», "хр*нь": Оля Полякова побила росіянина