У Мінсоцполітики наголосили на важливості активного використання пенсіонерами пенсійних коштів. Незняття коштів із пенсійної картки протягом шести місяців може призвести до зупинення пенсійних нарахувань відповідно до законодавства України.

Цей захід спрямований на те, щоб пенсійні фонди активно використовувалися і не залишалися без діла. Призупинення пенсійних накопичень не означає втрату коштів, оскільки вони залишаються на рахунках Пенсійного фонду та можуть бути відновлені.

Для відновлення пенсійних виплат пенсіонери повинні пройти фізичну ідентифікацію, і міністерство працює над спрощенням цього процесу, особливо для тих, хто тимчасово проживає за кордоном чи прифронтових зонах.

Скрін публікації

Важливо зазначити, що українці, почувши це попередження, не змогли пройти повз і почали писати свої коментарі: «Извините но это бред. Какое кому дело до моей пенсии. Комитет социальной политики занимается полной ерундой. Может я хочу накопить и купить себе ценную вещь. Таких депутатов надо гнать из ВР», «Це дійсно так людина бажає зекономити і купити щось важливе для неі ,але повинна боятись бо заберуть і це останне що є», «Не знают как уже задушить пенсионеров».

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Налагодили ласу схему: як пилять державні гроші у Вишневій міській раді

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Они точно есть у каждого: названы привычки, которые способны изуродовать лицо

Показати ще

Скрин коментарів українців

Нагадаємо, похід у магазин вас розорить: основні продукти стають менш доступними. Чи ще буде?

Раніше «Акценти» повідомляли, змінити вид пенсії може кожен: коли це вигідно і які нюанси

Як повідомляли «Акценти», найкорисніший продукт для імунітету: ви вразитеся його дешевизні та доступності